Un tânăr a jefuit o bancă cu o zi înainte de nuntă pentru a putea cumpăra verighetele şi pentru a plăti petrecerea, însă a fost recunoscut chiar de logodnica sa într-o postare pe Facebook.

Tânărul din oraşul Crockett (Texas, Statele Unite ale Americii) s-a înarmat cu un pistol şi a intrat în sediul băncii Citizens State Bank din oraşul Groveton (Texas).

Articolul continua dupa recomandari

Tâlharul a reuşit să fugă cu o sumă importantă de bani, însă a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă, fără mască, astfel că imaginile cu el au fost postate pe reţelele sociale.

Poliţiştii au apelat la ajutorul oamenilor pentru a-l identifica pe suspectul care a jefuit banca.

Cea care a rezolvat cazul a fost chiar logodnica tâlharului care l-a recunoscut în pozele postate pe Facebook de Poliţie.

"Logodnica lui, cu care urma să se căsătorească a doua zi după jaful de la bancă, a reuşit să îl contacteze atunci când a văzut postarea noastră de pe Facebook. L-a contactat şi l-a întrebat dacă el este cel care a jefuit banca şi într-un final l-a convins să se predea", a declarat şeriful Woody Wallace, potrivit abc7chicago.com.

Heath Edward Bumpous a ascultat sfatul logodnicei sale şi s-a predat.

În faţa anchetatorilor, tânărul a explicat că a jefuit banca pentru că avea nevoie de bani pentru verighete, dar şi pentru petrecerea de nuntă.

Tânărul a fost arestat imediat şi urmează să apară în faţa unui juriu pentru a fi judecat sub acuzaţia de jaf.