Un tânăr a primit interdicţie pe viaţă şi nu mai poate călători vreodată pe vase de croazieră Royal Caribbean, după ce s-a aruncat în mare, de la balconul etajului al 11-lea al navei.

Nick Naydev, în vârstă de 27 de ani din Vancouver a postat un filmuleţ în care se aruncă în apă, plin de mândrie pentru gestul său. Omul a sărit de la o înălţime de 36 de metri şi da, a fost rănit în urma experienţei sale „inedite”.

Articolul continua dupa recomandari

„Picioarele mele sunt chiar ok. Mi-am rănit în schimb gâtul şi coccisul. Abia am putut merge timp de 3 zile şi abia am putut să dorm de durere. Sunt bine acum” a povestit Nick.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Full send. (Check out my channel, link in bio)

A post shared by Nick Naydev (@naydev91) on

După ce a fost scos la suprafaţă de un echipaj de salvare, acesta a fost anunţat să îşi ia bagajele şi să plece. Tânărul a dezvăluit că a trebuit să plătească peste 200 de dolari ca să se întoarcă în Miami.

Prietenul său Konstantin Kryachun, cel care a filmat întregul moment a trebuit să suprote consecinţele din partea autorităţilor aflate pe navă, nu foarte mulţumite de ideea de a fi complice la o asemenea ispravă.

„El a mai sărit înainte de la astfel de înălţimi şi nu prea ne-a păsat cua devărat de consecinţele pe care le-am suprotat din partea autorităţilor aflate pe croazieră. Am vrut să filmăm momentul şi să devină viral” a spus Konstantin.

Un purtător de cuvânt al Royal Caribbean a declarat:

„A fost un comportament nesăbuit, iar el şi tovarăşii săi au primit interdicţie să mai navigheze cu noi vreodată. Investigăm opţiunile în instanţă”

Videoclipul a devenit într-adevăr viral, dar oamenii nu au apreciat gestul lipsit de maturitate al lui Nick. Unul dintre utilizatori, care a văzut filmuleţul a spus:

„Un ratat absolut. Veţi fi uitaţi în 48 de ore. Aţi obţinut atenţia deplină a avocaţilor Royal Caribbean, distracţie plăcută”