O studentă israeliană a fost ucisă în mod brutal în Melbourne, în timp ce vorbea cu sora ei pe FaceTime. Femeia a privit neajutorată cum sora ei este omorâtă, a spus poliţia.

Sora lui Aiia Maasarwe a auzit atacul îngrozitor, la puţin timp după miezul nopţii, iar autorităţile investighează cazul pentru a confirma faptul că tânăra a fost violată înainte de a i se lua viaţa.

Articolul continua dupa recomandari

Trupul tinerei de 21 de ani a fost găsit de către trecători a doua zi dimineaţă, lângă campusul Bundoora al Universității La Trobe din nord-estul Melbourne.

Vezi 3 imagini în Galerie

Un bărbat a povestit presei locale cum o femeie a început să ţipe din toate puterile, după ce a găsit-o pe Aiia, fără viaţă.

Studenta venea de la un club de comedie din North Melbourne în acea noapte și a prins tramvaiul 86 de la o stație Bourke Street. Se crede că eleva a coborât din tramvai în apropiere de locul unde se afla trupul ei, a spus poliția.

Sora ei vorbea cu ea printr-un apel video în momentul atacului şi a alertat imediat autorităţile.

Vorbea cu sora ei la telefon în momentul atacului și sora ei a alertat autorități, a spus detectivul inspector Andrew Stamper. Poliția a declarat că atacul a fost "complet brutal".

Vezi 3 imagini în Galerie

"A auzit cum a căzut telefonul la pământ și a auzit niște voci și asta a fost. Din respect pentru familie, nu intrăm în detalii despre natura asaltului.", a declarat detectivul inspector Stamper.

"Aceasta este o crimă teribilă provocată unui membru nevinovat al comunității noastre. Prezumția noastră este că acesta a fost un atac aleator și oportunist", a spus el.

Familia fetei au venit din Israel în Melbourne pentru identificarea trupului şi în prezent se ocupă de repatrierea sa.

Tânăra plecase pentru şase luni în Melbourne, în cadrul unui schimb de experienţă cu Universitatea din Shanghai, conform Daily Mail.