Procurorii spanioli vor ca starul Youtube ReSet, care a umilit un cerşetor român în Barcelona, să facă închisoare. Gestul scandalos a fost făcut de tânărul de 20 de ani în ianuarie anul trecut.

ReSet, vlogger-ul cu 2 milioane de fani, este într-o situaţie extrem de delicată. Videoul în care a umilit un cerşetor român, pe o stradă din Barcelona, îl poate costa libertatea.

Articolul continua dupa recomandari

Filmuleţul a fost postat de tânărul originar din China, dar stabilit în Spania, în ianuarie 2017. Atunci, a dat biscuiţi care aveau pastă de dinţi în loc de cremă unui cerşetor român de 52 de ani. Potrivit procurorilor spanioli, tânărul de 20 de ani a câştigat peste 2 mii de Euro din vizionări. Însă videoul a provocat un val de nemulţumire în Spania.

Vezi 3 imagini în Galerie

Tânărul a fost aspru criticat pentru că şi-a bătut joc de cerşetor. Gheorghe, care e originar din Copşa Mică, e de câţiva ani în Spania şi obişnuieşte să cerşească în faţa unui supermarket de pe o stradă din Barcelona.

Vezi 3 imagini în Galerie

Vlogger-ul a turnat gaz pe foc când a declarat că românului i-a dat pastă de dinţi, nu otravă. Iar furia opiniei publice spaniole a crescut când ReSet a vrut să-i dea 300 de Euro cerşetorului, ca să nu spună nimic.

Potrivit El Pais, procurorii vor ca ReSet să facă 2 ani de închisoare şi să plătească daune de 30 mii de Euro românului.