Samantha Call, şofer pe autobuz şcolar în Binghamton, New York, Statele Unite ale Americii, a devenit eroul zilei după ce a salvat de la moarte un elev care a fost la un pas să fie lovit de un autoturism.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile. Samantha a oprit autobuzul în apropiere de casa în care locuieşte Matthew Squires, un elev în vârstă de 13 ani.

Articolul continua dupa recomandari

Şoferul de autobuz îl salvează pe elev trăgându-l din faţa unei maşini

Conform Metro Online, băiatul se pregăteşte să coboare din autobuz, în momentul în care Samantha observă că din spate vine cu viteză un autoturism de culoare albă.

Într-o fracţiune de secundă, Samantha îl apucă pe băiat de hanorac şi închise uşile autobuzului. Până la urmă, băiatul coboară nevătămat din autobuz şi îşi vede de drum.

Samantha îl claxonează pe şoferul inconştient, care nu a oprit în spatele autobuzului şcolar şi a trecut pe roşu, iar elevele din primul rând o laudă pentru reflex.

Matthew a povestit că ultimul lucru de care îşi aminteşte este că a fost tras în spate şi a văzut maşina "zburând" pe lângă autobuz.

Mama elevului salvat de la moarte a început să plângă

Christina Beardsley, mama băiatului, susţine că a început să plângă în momentul în care a văzut imaginile surprinse de camera de supraveghere din autobuz.

Femeia spune că "sunt recunoscătoare pentru reflexul avut de Samantha. Primul lucru la care m-am gândit a fost ce s-ar fi întâmplat dacă ea nu reuşea să-l agaţe".

În schimb, Samantha trage un semnal de alarmă spunând că "totul trebuie să se oprească. Şoferii trebuie să acorde mai multă atenţie partenerilor din trafic. Sunt bucuroasă că am reuşit să-l trimit sănătos în braţele mamei lui, dar ce s-ar fi întâmplat dacă nu-l prindeam?".