Un șofer român de TIR a ”inundat” cu sute de sticle de whisky o autostradă din Franța, în urma unui accident. Bărbatul s-a răsturnat cu mașina, iar toată încărcătura cu alcool a ajuns pe drum.

Accidentul s-a produs pe Autostrada 75, în sudul Franței, în apropiere de localitatea Caylar. TIR-ul încărcat cu sticle de whisky era condus de un șofer român. Pe scaunul din dreapta era un alt șofer, de rezervă, care, de asemenea, era român.

Articolul continua dupa recomandari

Sute de sticle de whisky pe autostrada A75, după accident

Șoferul a pierdut controlul mașinii, iar TIR-ul s-a răsturnat pe marginea drumului, după ce a spulberat 120 de metri de parapet.

TIR-ul românilor, răsturnat cu sticlele de whiskyVezi 6 imagini în Galerie

Sticle de whisky împrăștiate pe autostradăVezi 6 imagini în Galerie

Echipele de intervenție au găsit la locul incidentului un peisaj bizar. Zona era acoperită de sute de sticle de whisky, căzute din TIR-ul ghinionistului.

Ceața, cauza probabilă a accidentului din Franța

O amplă operațiune de curățare a fost demarată. Temporar, un sens de autostradă a fost închis, pentru a îndepărta sticlele și cioburile, perioadă în care s-a circulat cu dificultate în zonă.

TIR-ul care era condus de șoferul românVezi 6 imagini în Galerie

Operațiunea de curățare a sticlelor de whiskyVezi 6 imagini în Galerie

Resturile încărcăturii de alcool din TIR-ul românilorVezi 6 imagini în Galerie

Din fericire, cei doi șoferi români au scăpat nevătămați. Polițiștii francezi, citați de midilibre.fr, spun că accidentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza vremii. În momentul răsturnării TIR-ului, dimineața, în jurul orei locale 5:30, era ceață densă, iar vizibilitatea era foarte redusă.