Şofer român de TIR plânge în parcare, în Austria. Bărbatul a vorbit la telefon cu mai mulţi colegi şi aceştia au fost impresionaţi de situaţia lui: "Nu vrea bani, vrea doar ceva de mâncare".

Un şofer român de TIR a cerut ajutorul pe grupurile de Facebook ale camionagiilor, dintr-o parcare din Austria. El spune că a fost implicat într-un accident şi nu mai are bani să ajungă acasă, iar patronul firmei pentru care lucrează l-a lăsat baltă, nu răspunde la telefon.

Articolul continua dupa recomandari

Mai mulţi colegi ai românului au luat legătura cu el, după ce s-a specula tiniţial că e vorba despre un escroc care vrea să profite de spiritul de solidaritate al şoferilor români din Europa.

"Buna seara...fac aceasta postare in legatura cu domnul care zicea ca a avut un accident si datorită faptului că au apărut 1000 de variante, unii zic ca nu e adevarat, alții ca da, as ruga un coleg care trece prin zona respectivă doar sa intre 2 minute sa verifice care ii cu adevărat situatia!
Sincer mi se par cam dubioase pozele și ca firma este radiată !
Toți ne-am străduit sa ajutam cum putem , sa distribuit pe toate grupurile ! Alți sa trm bani omului in cont 🙏🙏🙏
Domnu Viorel a sunat la un prieten din poliție ! Deci...
Vreau sa mulțumesc tuturor membrilor grupului care au sărit in număr record in ajutor ! oameni care mai scriu și doresc să-l ajute pe acest domn !
Stima și respect ptr voi oameni buni ! ❤️❤️❤️😍😍😍" a fost postarea care a declanşat un val de reacţie şi de confirmări a situaţiei şoferului.

Acesta a trimis două fotografii cu camionul, iar mai mulţi şoferi au anunţat că au vorbit cu el la telefon şi totul e adevărat: "Da este adevărat e nr lui aici omu nu vrea bani plânge , vrea doar mâncare atât !!!", a scris un şofer care a vorbit cu el.