Un şofer român a făcut praf maşina poliţiei care dirija circulaţia, la un accident cu alt român, în Austria. Accidentul a avut loc pe A1, în centrul ţării, dinamica lui fiind halucinantă.

Mai întâi, în jurul orei 23:30, miercuri noaptea, un Van bulgăresc a intrat într-un camion condus de un român de 54 de ani, în timp ce ieşea dint-ro parcare. Românul a pus TIR-ul pe avarii pe banda de urgenţă, dar din spate a fos tlovit de un TIR condus de un şofer ungur de 49 de ani.

Articolul continua dupa recomandari

Şoferul maghiar şi colegul lui de echipaj au fost răniţi şi duşi la spital. Traficul a fost restricţionat mai multe ore pe autostradă şi deviat pe o rută ocolitoare.

Un echipaj de poliţie asigura una dintre intrările pe autostradă şi interzicea accesul. Nu se ştie încă din ce motive, scrie Oe24.at, în jurul orei 1:30 noaptea, un microbuz condus de un român în vârstă de 49 de ani a intrat direct în maşina de poliţie. Nimeni nu a fost rănit, pentru că cei doi poliţişti austrieci din echipajul de pe maişină erau în afara ei şi au reuşit să se ferească la timp.