Gestul unui scoţian a uimit o lume întreagă! Bărbatul a adoptat o pui de pisică în timpul unei călătorii, pentru simplul motiv că felina a refuzat să se mai dezlipească de el. Acum cei doi cutreieră lumea în lung şi în lat.

Dean Nicholson are 31 de ani şi este de meserie călător! Scoţianul a renunţat în urmă cu câţiva ani să mai meargă la muncă pentru a face ocolul Pământului cu bicicleta. A publicat fiecare drumeţie pe Instagram şi a atras sute de mii de urmăritori. Însă marea surpriză a fost noul partner de călătorie.

Articolul continua dupa recomandari

Tânărul se afla la graniţa între Bosnia şi Muntenegru când pisica i-a atras atenţia. Scoţianul a coborât atunci de pe bicicletă şi s-a dus să o hrănească. Felina a început apoi să îl urmărească. Şi, chiar dacă la început a încercat să o ignore, în cele din urmă a adoptat-o. A botezat-o Nala, precum celebrul personaj din Regele Leu, după care a dus-o la veterinar, ca să se asigure că nu are probleme de sănătate.

De atunci, Nala este nedespărţită de Dean. Fie că stă în coş sau pe umărul stăpânului, felina se bucură din plin aventură. Pare chiar pasionată de oraşele pe care le vizitează. Şi nu refuză nici să se plimbe cu barca sau să se relaxeze într-un hamac.