A fost scos din apă trupul lui Raul Cristian, pescarul român căzut cu maşina în râu, în Italia. Cinci români au plecat la pescuit pe râul Miccio, pe 5 mai, iar unul dintre ei a căzut cu maşina în apă şi a murit.

Corpul, despre care anchetatorii presupun că e foarte probabil al lui Raul Cristian Lăcătuşu, 23 de ani, a fost scos din apă duminică, după ce maşina lui fusese recuperată pe 8 mai. Corpul a fost recuperat în Marengo în apele canalului Diversivo, același canal în care tânărul  român a dispărut acum o săptămână.

Articolul continua dupa recomandari

Pe 5 mai, cinci români se aflau în zona de pescuit pe marginea râului, când din cauza unei furtuni au decis să se adăpostească în mașină. Șoferul nu și-ar fi dat seama că nu era trasă frâna de mână și mașina a început să alunece în râu. Românii au început să strige după ajutor, iar strigătele lor au fost auzite de alți pescari care au chemat imendiat echipajel de intervenție.

Doar patru dintre cei cinci au reuşit să iasă din maşina care se scufunda, iar Raul Cristian a rămas blocat şi s-a scufundat cu autoturismul.

Potrivit presei italiene, pentru a fi siguri că  este vorba de românul de 23 de an, Raul Cristian Lăcătușu, rezident în Valeggio (Verona), anchetatorii aşteaptă efectuarea autopsiei, pentru că după o săptămână în apă, corpul a devenit de nerecunoscut.

E greu de crezut că rudele vor reuşi să îl identifice astfel pe Raul, dar poliţiştii cred că el e cel scos din apă.