O scenă emoționantă a fost filmată la reîntâlnirea dintre un câine orb și stâpânul său. Cei doi au fost despărțiți vreme de 6 ani, iar reacția câinelui a cucerit inimile celor care au văzut înregistrarea.

Kash, un câine în vârstă de 9 ani, a fost al armatei americane și era specializat în detectarea bombelor artizanale. Iar în 2010 a fost trimis în Afganistan, alături de soldații americani aflați în misiune.

Articolul continua dupa recomandari

Kash a făcut atunci echipă cu David Herrera, un pușcaș marin de 29 de ani, originar din California. Câinele i-a fost alături soldatului vreme de 7 luni. Trebuia să detecteze bombele amplasate de talibani și, de multe ori, Kash a salvat viețile camarazilor săi.

Cu David, câinele a legat o prietenie aparte însă, în 2010, când s-au întors din Afganistan, drumurile lor s-au despărțit. Kashl a fost pensionat și dat spre adopție unei familii din Texas.

După 6 ani David a vrut să-și revadă camaradul patruped care i-a salvat viața în atâtea rânduri. A bătut cale de sute de kilometri, până la noua familie a câinelui. Iar revederea a fost emoționantă.

David a aflat ulterior că, între timp, câinele își pierduse vederea. Dar Kash l-a recunoscut, iar bucuria reîntâlnirii a fost uriașă.

Sursa: Dailymail