O româncă în vârstă de 30 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori în abdomen de fostul iubit italian, cu care a avut o relaţie de aproximativ un an, după ce bărbatul a urmărit-o o noapte întreagă şi a atacat-o după ce tânăra şi-a lăsat fetiţa la şcoală.

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, pe o stradă din Milano, acolo unde românca locuieşte.

Articolul continua dupa recomandari

După ce şi-a lăsat fetiţa în vârstă de şapte ani la şcoală, românca s-a întors acasă, acolo unde a dat nas în nas cu fostul iubit italian, un bărbat în vârstă de 50 de ani. Înarmat cu un cuţit, italianul a rugat-o pe femeie să 'clarifice împreună situaţia pentru ultima dată', iar când a fost refuzat, a scos cuţitul şi a înjunghiat-o pe româncă de mai multe ori.

Portarul blocului în care locuieşte românca a găsit-o pe această într-o baltă de sânge şi a sunat imediat la numărul unic de urgenţă. O ambulanţă a preluat-o pe femeie, iar înainte de a pleca spre spital, aceasta le-a spus poliţiştilor numele atacatorului.

O armată de poliţişti a ajuns în scurt timp la locuinţa agresorului, acesta fiind baricadat pe balcon, cu un cuţit în mână şi o sticlă de vin în cealaltă, scrie rotalianul.com.

După numeroase ore în care a ameninţat că se va sinucide, bărbatul a fost imobilizat de poliţişti înainte ca acesta să se arunce în gol.

Bărbatul a fost arestat preventiv, în timp ce fosta sa iubită a ajuns la spital, acolo unde medicii au reuşit să îi salveze viaţa.