Un italian de 34 de ani din Savignano, provincia Forlì-Cesena, este acuzat de comiterea a trei crime brutale, între care uciderea, în noaptea de 29 spre 30 august, a unei prostituate românce.

Tânăra româncă a fost asasinată, arsă de vie la Modena, în Emilia-Romagna, rămăşiţele carbonizate ale fetei fiind găsite între trei caucicuri, aruncate în zona din spatele cabinei de taxare de pe autostrada Modena Sud.

Articolul continua dupa recomandari

Macabra descoperire a fost făcută în zona San Donnino, aproape de lacurile Vivinatura, o zonă izolată și cunoscută ca fiind frecventată de prostituate.

Vezi 6 imagini în Galerie

Odată cu descoperirea cadavrului, în 30 septembrie, carabinierii şi un grup de magistraţi de la Procuratura Publică din Modena au demarat o amplă investigaţie în urma căreia a fost identificat presupusul ucigaş al tinerei fete.

Este vorba despre un bărbat de 34 de ani, un italian din Savignano, provincia Forlì-Cesena.

Italianul a ajuns în închisoare în 6 septembrie, după ce a încercat să răpească o tânără în Savignano. A fost prins datorită sistemului GPS al maşinii şi a unei camere video. 

În spatele gratiilor, omul a mărturisit că este protagonistul altor crime oribile, însă a negat că el a ucis-o pe românca de 31 de ani.

Vezi 6 imagini în Galerie

Anchetatorii l-au identificat pe acesta ca fiind autorul asasinatului, după o investigaţie complexă.

Potrivit procurorilor, românca a fost ucisă în noaptea de 29 spre 30 august, după ce au întreţinut relaţii sexuale în aer liber. 

Trupul fetei a fost ars, carabinierii găsind la faţa locului un schelet așezat între mai multe anvelope de cauciuc. Tânăra a fost incendiată, ulterior cadavrul fiind dezmembrat de animalele sălbatice.

Vezi 6 imagini în Galerie

În momentul descoperirii cadavrului, lipseau elemente esenţiale care să ducă la găsirea criminalului. 

Cât despre femeie, a fost identificată după ce anchetatorii au găsit lângă trupul fetei un cui ce-i fusese implantat, în urmă cu câţiva ani. 

Vezi 6 imagini în Galerie

Însă detaliul crucial care a dus la găsirea făptaşului au fost câteva fragmente dintr-un carneţel ce aparţinea fiicei criminalului.

Părţi din acest carneţel au fost descoperite atât sub cadavru, cât şi într-un tufiş din apropiere.