O româncă de 28 de ani a fost înjunghiată și jefuită în stradă de un individ, la Paris. Tânăra se zbate între viață și moarte. Agresorul a fost prins de polițiștii francezi după o urmărire pe străzile orașului.

Incidentul s-a consumat vineri, la ora locală 13.30, în Bois de Boulogne, în Paris. Românca se afla pe stradă, la marginea unui parc din zonă.

Articolul continua dupa recomandari

Tânăra a fost atacată de un individ, care a vrut să-i smulgă geanta, pentru a-i lua banii. Pentru că românca de 28 de ani a opus rezistență, agresorul a scos un cuțit și a înjunghiat-o.

Bărbatul de 30 de ani a fugit apoi, abandonându-și victima pe asfalt. După câteva ore, el a fost identficat de polițiști pe un pod din Paris.

Tânărul a încercat să fugă și s-a urcat într-un autobuz. Polițiștii francezi l-au urmărit cu mașina și, la una dintre stațiile autobuzului, au intervenit și l-au arestat.

Românca înjunghiată, care, potrivit ziarului Le Parisien, ar fi prostituată, e în stare foarte gravă. A fost spitalizată, cu răni care îi pun viața în pericol.