Scandal uriaș într-un club din Florența, Italia. Un român a ajuns la urgențe după ce s-a luat la bătaie cu o gașcă de albanezi, încercând să-și protejeze prietena de origine peruviană. 

O remarcă nepotrivită a unui albanez, pentru prietena de 18 ani a unui român, a provocat un scandal monstru în PINK club, un local din Florența. Românul a încercat să-și apere partenera, însă a fost imediat înconjurat de mai mulți albanezi și luat la bătaie. 

Articolul continua dupa recomandari

Un agent de securitate a observat incidentul și a intervenit imediat, însă conflictul nu a luat sfârșit. Câteva minute mai târziu, românul în vârstă de 19 ani și-a sunat fratele și tatăl, pentru a-i veni în ajutor. Albanezii au reacționat imediat și, în superioritate numerică, i-au bătut din nou. 

Când poliția a ajuns la fața locului, câțiva bătăuși fugiseră deja. Cinci persoane erau rănite, printre care și cuplul format din român și partenera sa. Cei doi au fost duși la spital cu fața umflată și plini de sânge. 

Potrivit lanazione.it, polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat de fapt în clubul din Florența și care sunt vinovații.