Răsturnare de situație în cazul Rodicăi, dată dispărută în Italia. Rudele femeii au declarat că, de curând, Rodica a căzut și s-a lovit la cap, iar angajatorii au decis că femeia trebuie să se întoarcă în România, deoarece are probleme de luciditate.

Rodica Hornea, o româncă de 54 de ani, este dată dispărută de mai bine de o săptămână în Italia. Femeia lucra ca îngrijitoare la Limatola, în provincia Benevento, din august 2018, iar de curând ar fi căzut și s-a lovit la cap.

Articolul continua dupa recomandari

Romanca de 54 de ani, data disparuta de 10 zile in ItaliaVezi 2 imagini în Galerie

Pentru că avea probleme de luciditate în urma căzăturii, angajatorii au decis că femeia trebuie să se întoarcă în România, scrie rotalianul.com.

Astfel, pe 20 decembrie angajatorii ar fi însoțit-o la Caserta, de unde urma să ia autocarul spre România în dimineața următoare.

Rodica a plătit o noapte de cazare la un hotel din apropierea gării, iar proprietarii ar fi declarat că aceasta părea foarte agitată și ar fi sunat de mai multe ori la recepție, scrie cronacacaserta.it.

"În dimineața următoare, a dispărut și nu am mai văzut-o", a declarat proprietarul hotelului.

"Am sunat la hotel Amadeus, ne-a confirmat că a stat acolo toată noaptea și că a fost adusă de un bărbat și o femeie, aceștia fiind nepoții bătrânilor de care ea avea grijă. Ce a făcut după aceea, nu mai știu nici ei", a declarat, pentru sursa citata, nepoata Rodicăi Hornea.