Prinţul Philip s-a răsturnat cu mașina sa, Range Rover, în momentul în care ieşea de pe o alee, în apropiere de Sandringham, reşedinţa reginei Elisabeta a II-a în Norfolk.

Prinţul Philip, în vârstă de 97 de ani, conducea un Range Rover şi ieşea de pe o alee la momentul accidentului. În accident a mai fost implicat un autoturism, la fața locului deplasându-se mai multe echipaje de poliție.

Articolul continua dupa recomandari

Printul Philip, implicat intr-un accident rutierVezi 4 imagini în Galerie

Palatul Buckingham a anunțat că prințul nu a fost rănit în accident.

Martori oculari au declarat că l-au ajutat pe Philip să iasă din maşină. El era conştient, dar era în stare de şoc şi bulversat, potrivit corespondentului însărcinat cu chestiuni regale Nicholas Witchell.

Printul Philip, implicat intr-un accident rutierVezi 4 imagini în Galerie

Alte două persoane, din celălalt vehicul, au primit îngrijiri în urma unor răni uşoare, potrivit Poliţiei din Norfolk, precizează Nicholas Witchell.

Philip s-a întors la Sandringham şi a fost consultat de un medic.

Regina Elizabeth a II-a şi prinţul consort Philip locuiesc la Sandringham de la Crăciun.

Ducele s-a retras din viaţa publică în august 201, după ce a susţinut-o timp de decenii pe regină şi a participat la propriile sale evenimente de binefacere.

Printul Philip, implicat intr-un accident rutierVezi 4 imagini în Galerie

După ce s-a retras din îndatoririle sale oficiale, Philip a apărut în public alături de regină şi de alţi membri ai familiei regale la evenimente şi slujbe.

El nu a participat la ultima slujbă de Crăciun la Sandringham.