Principalul suspect în cazul uciderii lui Tudor Simionov, românul înjunghiat în inimă în primele ore ale anului 2019, la Londra, a fugit din Marea Britanie și a ajuns în Iordania, scrie The Sun.

Tudor Simionov, care se mutase în Londra în urmă cu două luni, în căutarea unei vieți mai bune, a fost ucis pe 1 ianuarie, în timpul unui conflict violent izbucnit în fața locației unde asigura paza pentru o petrecere de Revelion.

Articolul continua dupa recomandari

Principalul suspect în cazul uciderii lui Tudor Simionov a fugit din Marea BritanieVezi 6 imagini în Galerie

Imaginile filmate în timpul conflictului îl arată pe Ossama Hamed, 25 de ani, în mijlocul bătăii, despre care The Sun susține că a fost de fapt o luptă pentru supremație între grupări rivale de traficanți de droguri.

Autoritățile britanice nu știu cum a reușit bărbatul să fugă din Marea Britanie.

Principalul suspect în cazul uciderii lui Tudor Simionov a fugit din Marea BritanieVezi 6 imagini în Galerie

"Hamed a părăsit țara imediat după incident. Poliția încearcă să-l găsească pentru a-l interoga pentru crima comisă”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Fiul unui terorist, reținut în acest caz

Imran Mostafa Kamel, fiul teroristului Abu Hamza, a fost arestat la o zi după uciderea lui Simionov, însă poliția a precizat că acesta nu este considerat ucigașul românului.

Tânărul de 26 de ani este acuzat de posesia unei arme de foc cu intenția de a provoca teamă și pericol, deși avea interdicție pe viață pentru a purta armă.

Potrivit imaginilor, Kamel ar fi scos un pistol și l-a fluturat în aer la șase minute după atacul asupra lui Simionov.

Imran Mostafa Kamel este fiul lui Abu Hamza, un cleric egiptean de 60 de ani care ispășește pedeapsa cu închisoarea pe viață, într-o pușcărie de maximă siguranță din Colorado, pentru acuzații de terorism.