Restaurantul “O’naturel” a fost primul restaurant nud, deschis în Paris, în noiembrie 2017. Mike şi Stephane Saada au fondat restaurantul, în ciuda faptului că ei înşişi nu erau nudişti. La doar 15 luni însă, cei doi au fost forţaţi să închidă restaurantul, din cauza clienţilor mult prea puţini.

Proprietarii au mulțumit tuturor celor care au venit pentru "împărtășirea momentelor excepționale".

Articolul continua dupa recomandari

Primul restaurant nudist din Parist a fost forţat să îşi închidă uşile la doa r15 luni de la deschidere, deoarece nu a reuşit să atragă suficienţi clienţi.

O’naturel, situat în sectorul 12 al oraşului, îşi va închide permanent uşile în februarie, au dezvăluit proprietarii Mike şi Stephane Saada.

„Ne vom aminti doar de vremurile bune, întâlnirile cu oameni frumoşi şi clienţi care au fost încântaţi să împărtăşească momente excepţionale”.

Mike și Stephane, gemenii în vârstă de 42 de ani, au decis să deschidă un restaurant nud, în ciuda faptului că nu erau nudiști înșiși.

Perechea a spus că au văzut pur și simplu o oportunitate de afaceri într-o țară care este una dintre cele mai mari destinații nudiste din lume.

Vezi 2 imagini în Galerie

La vremea respectivă, Stephane a spus că plajele nudiste și alte stațiuni turistice oferă oamenilor posibilitatea de a fi "nudiști în vară" și că restaurantul său va menține stilul de viață disponibil pe tot parcursul anului.

Clienţii îşi lăsau hainele şi telefoanele într-un vestiar, după sosire, pentru a nu fi nimeni tentat să facă vreo fotografie. De asemenea, geamurile erau acoperite, astfel că nimeni din afara restaurantului nu putea „trage cu ochiul”. Acestora li se ofereau papuci şi erau invitaţi în sala de mese. Femeile puteai să îşi păstreze totuşi tocurile, dacă doreau acest lucru.

Decorul din interior era minimalist, iar meniul era alcătuit din bucătăria bistro franceză de lux (de ex: homar, foie gras și melci cu sos de smântână de pătrunjel) la preţuri avantajoase.

Coperțile negre plasate pe fiecare scaun erau schimbate discret între ședințe.

O'naturel era considerabil mai cald în noiembrie decât cele aproximativ 460 de locuri nudiste desemnate în aer liber în jurul Franței, majoritatea fiind plaje și campinguri.

Capitala a încercat o zonă nudistă în parcul său Bois de Vincennes în octombrie, în timp ce parizienii puteau înota în buffering de câteva ori pe săptămână la un bazin public.