Tot mai mulţi oameni se duc acolo pentru a se fotografia în locaţiile care au devenit celebre odată cu lansarea serialului. Numărul mare de turişti nu pare să îi deranjeze însă pe localnici. Mai ales că afacerilor locale câştigă tot mai mult de pe urma lor.

De la mic la mare tot mai mulţi oameni se pozează în dreptul cunoscutelor locaţii din Stranger Things. Copiii, spre exemplu, se îmbracă la fel ca personajelor lor favorite iar apoi imortalizează momentul.

Articolul continua dupa recomandari

Dacă în serial, acţiunea se petrece într-un oraş ficţional din statul Indiana, în realitate cele mai multe locaţii sunt din statul Georgia. Oraşul Jackson e unul dintre ele.

Invazia de turişti contribuie şi la dezvoltarea afacerilor locale. Spre exemplu, o cafenea din localitate şi-a dublat profitul după lansarea celui de al treilea sezon din Stranger Things.

Iar asta pentru că noul sezon a doborât recorduri de audienţă. De asemenea, localul a denumit cele mai multe dintre bături după personajele din serialul fenomen.

Cafeneaua s-a deschis în 2017, la doar un an de la lansarea primului sezon. Iar câteva luni mai târziu a adaptat meniul pentru a fi pe placul fanilor.

Stranger Things spune povestea unui grup prieteni - care trăiesc într-un oraş din statul Indiana în anii 80 - şi a întâmplărilor stranii care îi ameninţă.