O româncă e eroină în Italia, după ce a urcat în maşina ei un bărbat care ardea şi l-a dus la spital. Italianul suferise o decepţie în dragoste şi a vrut să se sinucidă.

O româncă de 43 de ani a salvat viața unuiitalian în vârstă de 42 de ani, originar din localitatea Nichelino, provincia Torino, în seara zilei de luni 9 septembrie 2019.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit Torino Oggi, citat de Rotalianul, totul s-a întâmplat în jurul orei 23:00 pe via Parri din localitatea Torre Pellice, situată în aceeași provincia menționată mai sus, unde bărbatul italian a încercat să se sinucidă dându-și foc în autoturismul său, un Peugeot 206. O femeie româncă rezidentă în zonă a văzut mașina în flăcări și a sunat imediat la 112, apoi l-a văzut pe om lângă mașină cu hainele din care ieșea fum și n-a mai stat mult pe gânduri: l-a urcat în mașina ei pentru a-l duce la spital.

Conaționala noastră l-a transportat pe bărbatul italian la secția Urgențe a spitalului din Pinerolo, de unde a fost transportat apoi la spitalul Cto din Torino cu elicopterul. Medicii au constatat că starea sa este foarte gravă, victima suferind arsuri pe 45% din corpul său.

La fața locului au sosit și pompierii care au stins focul, dar și carabinierii care investighează asupra motivelor pe care le-ar fi avut bărbatul să recurgă la acest gest. Surse locale scriu că victima suferise o dezamăgire sentimentală și de aceea ar fi încercat să-și dea foc.