Morgane Rolland, o fostă finalistă la Miss Franţa, a murit de Paşte la doar 22 de ani. Tânăra se plimba cu bicicleta, alături de un prieten, când a fost lovită de un tractor.

Cei doi tineri se plimbau cu bicicletele într-o zonă rurală de pe Valea Loarei. Conform Daily Mail, la un moment dat, o maşină le-a apărut brusc în faţă.

Articolul continua dupa recomandari

Finalista Miss Franţa a fost strivită de un tractor

Tinerii au încercat să evite impactul cu maşina însă astfel Morgane a ajuns în faţa unui tractor care venea din spate şi a trecut pur şi simplu peste fosta finalistă la Miss Franţa.

Morgane a fost strivită de mastodont. Intervenţia medicilor a fost fără folos. Doctorii au solicitat apariţia unui elicopter la faţa locului, dar fata a murit înainte de a ajunge la cel mai apropiat spital.

Prietenul victimei şi şoferul de pe tractor nu au suferit răni, dar au fost extrem de afectaţi de tragedie.

Imediat pe site-urile de socializare au curs mii de mesaje, inclusiv de la organizatorii Miss Franţa, dar şi de la departamentul de pompieri din Valea Loarei unde Morgane lucra ca voluntar.

De altfel, înainte de a ajunge la finala Miss Franţa, Morgane, născută şi crescută pe Valea Loarei, a ocupat locul 2 la concursul de miss din zona respectivă.