O femeie îşi oferă casa în valoare de 1,7 milioane de dolari prin intermediul unui concurs pentru că nu a reuşit să găsească un cumpărător care să îi ofere suma cerută.

Alla Wagner din Millarville, Alberta, Canada a suferit o rănire serioasă la spate în luna iunie, ceea ce i-a cauzat imposibilitatea de a urca scările casei de peste 3800 de metri pătraţi.

Articolul continua dupa recomandari

Wagner a postat un anunţ cu vânzarea casei pe piaţa imobiliarelor, dar nu a primit interes.

„Mi s-a spus că preţul pe care îl ceream era prea mare, aşa că l-am micşorat şi micşorat, dar tot nu mişca nimic”a spus femeia.

Atunci Alla a avut un moment de ingeniozitate şi a hotărât să creeze un concurs pe reţelele de socializare care să aibă ca premiu câştigarea casei, precum şi o pivniţă de vinuri şi o sală de pian.

Vezi 5 imagini în Galerie

„Scrie o scrisoare, câştigă o casă” se numeşte concursul prin care femeia cere oamenilor să devină creativi şi să scrie o scrisoare prin care să explice cum le va schimba viaţa noua casă, dacă vor câştiga.

Participarea la concurs costă 25 de dolari, iar Wagner speră că vor participa peste 68.000 de persoane pentru a se asigura că va obţine valoarea investiţiei sale.

Vezi 5 imagini în Galerie

Câştigătorul va fi selectat în momentul în care suma de 1,7 milioane de dolari se va strânge, iar în caz contrat, toţi banii vor fi înapoiaţi.

Concursul este estimat să se încheie pe data de 5 aprilie 2019, dar Alla ar putea să îl prelungească până la 6 luni în cazul în care nu vor fi destui participanţi.

Vezi 5 imagini în Galerie

„Nu trebuie să fie neapărat o poveste de suflet. Pentru că sunt realistă. Vreau să fie cineva care se va bucura de acest loc, căruia îi va plăcea să fie aici și să se obişnuiască cu cartierul, deoarece vecinii sunt oameni incredibili”.

„Nu caut un cuplu sau o familie, dar trebuie să îmi topească inima. Trebuie să ajungă la sufletul meu şi nu neapărat printr-o poveste tristp, ci prin motivaţia transpusă în scrisoare”

Vezi 5 imagini în Galerie

„Dacă cineva vrea să scrie o poezie, poate să scrie o poezie. Dacă cineva vrea să scrie cinci paragrafe, spunându-mi de ce este important pentru ei să obțină acest loc, ei pot face asta Am vrut să fie ceva creativ, oamenii nu trebuie să fie speriaţi dacă au senzaţia că ei nu sunt buni scriitori şi că nu vo câştiga” a mai spus Alla.

500 de scrisori vor fi selectate în finala concursului unde vor fi revizuite de un grup de persoane diferite, în mod obiectiv şi independent. Toţi solicitanţii trebuie să aibă peste 18 ani şi este permisă o singură înscriere/persoană, iar rudele apropiate familiei Wagner nu pot participa, conform Unilad.