Mai sunt doar câteva săptămâni până la sosirea sezonului rece. Însă, pentru domnişoarele care se căsătoresc în toamnă, timpul pare limitat. Pregătirile de nuntă sunt în toi, iar miresele sunt extrem de greu de mulţumit.

Când vine vorba de nunta perfectă sursele de inspiraţie sunt nelimitate: prezentările de modă haute couture, atracţiile turistice, noile trenduri în materie de mâncare şi tradiţii practicate în ziua cea mare, în diferite culturi.

Articolul continua dupa recomandari

Organizatorii de evenimente spun că în mare vogă sunt nunţile în aer liber, iar paleta de culori poate fi inspirată de cea din natură. Astfel, decorul va fi avea elemente în tonuri de portocaliu asemnănătoare cu cele ale dovlecilor şi a frunzelor ruginii. Iar rochia de mireasă va trebui să conţină şi elemente nude.

Cei mai curajoşi pot face abatere de la reguli. Designerii le propun o nuntă plină de culori vibrante. De la roşu, la ocru şi mov închis, mirii pot alege tot ce le pofteşte inima. Tema cea mai în vogă poate fi inspirată de culturile sud-americane.