Un mire a ajuns de râsul internetului, după ce a încercat să "răpească" mireasa, dar a scăpat-o din braţe de două ori, pe asfalt, spre amuzamentul tuturor celor din jur. Totul s-a întâmplat în Caucaz, Rusia. 

Aşa cum spune tradiţia din Caucaz, mireasa trebuie furată înainte de nuntă, iar momentul trebuie să fie cât mai imprevizibil. Nimeni nu trebuie să se aştepte. Mai ales ea.

Articolul continua dupa recomandari

Răpirea acesteia s-a transformat însă, în scurt timp, într-o pură comedie. Nu a fost la fel de fericită totuşi situaţia pentru tânăra scăpată nu o dată, ci de două ori din braţele mirelui ei.

În imagini, apar doi bărbaţi cu peruci albe, alergând spre tânăra care dorea să intre într-un centrul comercial. Unul dintre ei năpusteşte asupra ei şi, încercând să o ia în braţe şi să fugă, se împiedică de două ori.

Femeia cade pe asfalt, iar “răpitorul” se prăbuşeşte... în ambele momente peste ea.

Fără apărare, tânăra a fost ridicată şi a treia oară şi vârâtă într-o maşină, într-o încercare aparent disperată a bărbaţilor de a încheia cât mai repede momentul jenant. 

Imaginile amuzante au devenit imediat virale, spre deliciul internauţilor. Oameni din toată lumea au distribuit filmuleţul, comentând “neîndemânarea” bărbatului.