Un milionar australian consideră că tinerii care îşi doresc să aibă propria locuinţă ar trebui să renunţe la vacanţele scumpe, dar şi la mesele în oraş. Astfel, vor reuşi să strângă destui bani pentru a-şi achiziţiona o casă a lor. Problema este că milenialii, aşa cum li se spune, sunt mult mai preocupaţi de selfie-uri şi de Instagram.

Tinerii din ziua de azi trebuie să renunţe la stilul de viaţa luxuriant. Este mesajul pe care îl transmite Tim Garner - unul din cei mai proeminenţi milionari din Australia. Antreprenorul de 35 de ani susţine că tinerii au aşteptări prea mari de la viitorul lor, dar nu depun niciun efort pentru a strânge bani. Din contră, cheltuie sume imense în cafenele, vacanţe exotice şi restaurante.

Articolul continua dupa recomandari

Tim Garner: Când am avut prima mea afacere la 19 ani, adică o sală de sport, mergeam acolo la 06.00 dimineaţa şi plecam la 22.30 noaptea. Lucram şapte zile pe săptămână şi am continuat să fac asta până când mi-am permis prima mea locuinţă. Nu mă gândeam ce o să mănânc dimineaţa sau ce o să mănânc seara. Pur şi simplu, lucram.

Vina, spune el, aparaţine în mare parte şi vedetelor de peste Ocean. Cum ar fi Kim Kardashian care dă de înţeles că este absolut normal să deţii un bolid de lux. Nici nu e de mirare, astfel, că tinerii, în loc să-şi clădească un viitor profesional sunt mult mai preocupaţi de imaginea lor.

Mai exact de câţi urmăritori au pe Instagram sau cum să facă o poză reuşită. Nu se gândesc, însă, că au nevoie de un plan de atac a-şi permite - într-o bună zi - o casă.

Tim Garner îi sfătuieşte să lase călătoriile pentru mai târziu şi să se axeze pe viitorul lor profesional. Mai ales că în ziua de azi sunt mult mai puţin mileniali care cumpără case, comparativ cu generaţiile trecute.