O mireasă a făcut vâlvă după ce a dat afară un cuplu de invitați de la nunta ei, pentru că a venit cu copiii. Tânăra a lăsat un mesaj care a fost preluat de presa internațională și intens comentat pe Internet.

Incidentul a fost dezvăluit chiar de mireasă, într-un mesaj postat pe Reddit, cu titlul ”Oare sunt o nemernică?” Tânăra dezvăluie că, atunci când a trimis invitațiile, a precizat că nunta este fără copii. Se pare însă că nu a ieșit cum a plănuit.

Articolul continua dupa recomandari

”Au crezut că am venit în ajutorul lor”

Doi invitați, soț și soție, au venit la ceremonie împreună cu cei doi copii. Mireasa scrie că nu a făcut nimic la depunerea jurămintelor, însă, atunci când a văzut că invitații au venit cu copiii și la petrecere, a luat măsuri.

”Organizatorul nunții mele s-a dus să vorbească cu acest cuplu. Pot spune că s-au luat la ceartă cu el, așa că m-am dus să îl ajut. Au crezut că am venit în ajutorul lor, pentru că mi-au spus cât de nepoliticos a fost organizatorul de nunți. Le-am explicat însă că eu l-am trimis pentru a discuta despre situația copiilor. Le-am amintit că nunta era fără copii și că am spus asta clar pe invitații”, povestește mireasa.

”Le-am spus că trebuie să plece”

Potrivit tinerei, invitații și-au cerut scuze și i-au dat asigurări că vor avea grijă de copii și că nu vor face probleme la petrecere. Atunci a apărut însă și mirele, iar discuția a devenit tensionată.

”În cele din urmă, am pus piciorul în prag și le-am spus că trebuie să plece, ceea ce, din fericire, au făcut fără prea multă zarvă. Totuși, scena a fost incredibil de stânjenitoarea, adică exact ce am vrut eu să evit”, scrie mireasa.

Tânăra dezvăluie că, după nuntă, a fost criticată de câteva rude pentru gestul său.

”Urăsc faptul că nunta mea a fost marcată de un astfel de incident. Mama mi-a spus că toată lumea vorbește despre asta. Oare am fost o nemernică pentru că le-am cerut să plece?”, mai scrie tânăra.

Postarea sa de pe Reddit a apărut pe Fox News, DailyMail, Yahoo News și alte portaluri internaționale de știri. Mesajul miresei a devenit viral și pe rețelele de socializare, unde a stârnit un val de comentarii.