Mărturia Ioanei, românca al cărei fiu de doar 11 ani a murit sufocat în maşina blocată în trafic, la Roma, e cutremurătoare. Ea a privit neputincioasă cum Antonio se stinge, a urlat după ajutor, dar nimic şi nimeni nu i-a mai putut salva fiul.

Distrusă de durere, Ioana a vorbit cu reporterii de la Il Messagero despre dimineaţa de joi, când se ducea spre spital cu Antonio. "Mergeam la o întâlnire cu alergologul, am ajuns de cinci ori la Urgenţe la Bambino Gesu cu băiatul, ultima oară pe 2 aprilie, când a făcut o criză respiratorie, atunci i-au dat cortizon, l-au stabilizat şi l-au trimis acasă. Aveam de făcut analize complexe, nici nu ştim ce a avut.", spune românca.

Articolul continua dupa recomandari

Ioana C. 38 de ani, a privit neputincioasă cum băieţelul ei de doar 11 ani, Antonio, a murit din cauza unei crize de astm, pe o stradă aglomerată din Roma. Antonio împreună cu mama lui şi o mătuşă mergeau la un control la spitalul Bambin Gesu, într-un Nissan, dar autoturismul a rămas blocat în traficul infernal din capitala italiană, pe via Cristoforo Columbo, în jurul orei 8, pe 11 aprilie.

Băiatul a făcut un şoc anafilactic şi nu a mai putut fi salvat. "Mai am acasă un băiat, mai mare, nu ştiu cum o să îi pot spune că fratele lui mai mic a murit. Antonio e acum un înger, mă veghează de sus, dar nu cred că pot să trăiesc fără el. Copiii mei au fost lumina mea!", a mai adăugat românca.

Medicii ajunşi lângă Antonio au încercat 50 de minute să-l resusciteze, dar nu l-au mai putut salva pe băieţelul de 11 ani.