Un caz tulburător a fost rezolvat de polițiștii din Rusia, după ani întregi de anchetă. Mama unei copile ce ar fi fost ucisă de fratele tatălui ei vitreg a aflat, în urma testelor ADN, că fetița nu era a ei, ci fusese schimbată în maternitate, imediat după naștere. Copila ei biologică, acum în vârstă de 18 ani, pe care nu o cunoaște, trăiește în continuare.

Yana Alexandrova avea doar 10 ani atunci când, după nenumărate abuzuri din partea tatălui vitreg, ar fi fost ucisă chiar de către fratele bărbatului.

Articolul continua dupa recomandari

Mama copilei a aflat abia recent că, de fapt, aceasta fusese schimbată la naștere dintr-o greșeală a asistentelor. Timp de un deceniu crescuse o fetiță care nu era a ei și care, la o vârstă fragedă, fusese omorâtă într-un mod dramatic.

Yana a fost ucisă când avea doar 10 aniVezi 3 imagini în Galerie

Copila ei biologică trăiește, dar nu are voie să o cunoască

Sfâșiată de durere, Elenei Alexandrova a primit o altă lovitură - adevărata ei fiică este sănătoasă și crescută de o altă familie.

Totul a culminat cu interdicția impusă femeii de a-și vedea fiica biologică, acum în vârstă de 18 ani, pe motiv că ar cauza grave prejudicii. În mod tulburător, o văzuse pe copilă în brațele femeii ce stătea în patul alăturat, după ce a dat naștere, dar nu bănuise nicio clipă că fetițele fuseseră schimbate între ele.

Concluziile detectivilor din Rusia au venit care urmare a rezultatelor testelor ADN, făcute după ce trupul copilei a fost găsit într-o pădure din regiunea Leningrad, ce înconjoară orașul Sankt Petersburg.

Adevărul, scos la iveală de testul ADN

Expertiza specialiștilor a demonstrat clar că Yana nu era fiica biologică a Elenei Alexandrova.

Potrivit Mirror Online, cele două copile au fost încurcate la maternitate dintr-o eroare. "Nu cred că este fiica mea cea care a fost găsită moartă", spunea Elena la momentul crimei, convinsă că cineva a schimbat hainele victimei.

O mamă din Rusia a aflat că a crescut 10 ani o copilă care nu era fiica ei biologicăVezi 3 imagini în Galerie

Din nefericire, femeia nu a putut afla nici acum numele și adresa fiicei ei biologice, deoarece există temeri că o posibilă întâlnire ar putea avea efecte traumatice pentru adolescenta de 18 ani.

Cu toate acestea, Elena nu a contestat decizia în instanță. "A înțeles ce traume i-ar putea cauza", a declarat o prietenă de-a ei.

Ucigașul riscă pedeapsa maximă - detenție pe viață. Un presupus complice, care l-ar fi ajutat să scape de cadavru, a fost arestat săptămâna aceasta. Fostul ei soț, care a batjocorit-o la rândul lui pe Yana, este în continuare în închisoare.