Livia și Elena Bunea, mama și fiica din România care au fost ucise de un criminal în serie, din Cipru, sunt căutate în apele unui lac din Mitsero, în apropierea unei mine. O amplă operațiune a poliției cipriote e în desfășurare.

La aproape trei ani după ce Livia Florentina Bunea și fiica ei de 8 ani, Elena Natalia, au dispărut un cipriot a recunoscut că le-a ucis. Cel puțin alte 5 femei, de asemenea, au căzut victime lui Nikos Metaxas, un căpitan care s-a dovedit a fi criminal în serie.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit ziarului cipriot 24 News, asasinul le-a înecat pe româncă și pe fiica ei, apoi le-a tranșat și le-a pus corpurile în valize. Anchetatorii cred că trupurile au fost aruncate în Lacul Roșu din zona Mitsero.

Lacul este artificial, iar apa provine de la o mină din zonă și conține o concentrație ridicată de substanțe toxice. De aceea, anchetatorii au luat mai întâi probe și le-au trimis la analize de laborator și așteaptă rezultatele, să vadă dacă scafandri pot intra sau nu în apă.

Polițiști ciprioți caută în Lacul RoșuVezi 3 imagini în Galerie

Deocamdată, căutările sunt desfășurate cu un braț robotic, pe care e montată o cameră. Căutări similare sunt desfășurate în zona unui alt lac, de lângă lacul Xiliatos și la o mină abandonată. Nikos Metaxas a început să dezvăluie crimele după ce 2 cadavre de femei au fost găsite. Până acum, anchetatorii vorbesc despre 7 victime, inclusiv româncele mamă și fiică, originare din Buzău. Toate victimele sunt femei străine.