Planul diabolic ar fi fost pus la cale de unul dintre sotii italieni la care parintii copilului lucrasera. Cu sange rece si fara nicio remuscare, cineva a lasat la usa romanilor o sticla de vin, ciocolata si portocale. Toate otravite.

Articolul continua dupa recomandari

Moartea micului Sebastian e o razbunare. Ipoteza soc vine chiar de rudele mamei! Un patron italian, in podgoria caruia au lucrat cei doi soti romani, ar fi vrut sa le faca rau. Era furios ca nevasta lui se uita dupa roman. Familia tatalui copilului mort merge tot pe varianta geloziei.

Dupa amenintari, au urmat faptele. Un plan grotesc, pus la cale cu sange rece. Trei portocale, o sticla cu vin si cateva bomboane toate pline cu pesticid erau menite sa ucida o familei intreaga.

Cineva le-a lasat intr-o punga la usa casei lui Sebastian, din Sicilia. Pe 8 martie, nasul celor doi soti a venit in vizita si ar fi gasit plasa. A dus-o in casa si copiii au inceput sa manance din bomboane.

Copiii au fost dusi la spital. Doi dintre frati au fost salvati. Pentru micul Sebastian, otrava a fost, insa, prea puternica.

Astazi, ambii parinti au fost audiati ore in sir. Anchetatorii spera sa gaseasca vinovatul dupa amprenta dentara gasita pe banda adeziva cu care a fost lipita cutia cu bomboame.

Parintii lui Sebastian vor sa plece din Italia, cu tot cu copii. Nu vor doar sa-si inmormanteze mezinul in tara. Vor reveni saptamana viitoare, cu ajutorul unor preoti din Italia. Au nevoie de ajutor si sa-si ingroape fiul in satul iesean Scobilteni.