Peste două mii de britanici vor fi martori la nunta Prinţului Harry. Şi alte milioane de oameni din întreaga lume vor urmări ceremonia în direct. Pe lista invitaţilor la recepţia exclusivistă organizată de Prinţul Charles se află însă un număr restrâns de personalităţi. Doar 600 de apropiaţi ai mirilor vor avea ocazia să petreacă la Palatul Winsdor. Vor fi mai puţini oficiali şi demnitari, în schimb mai multe celebrităţi. Familia Obama, de exemplu, nu va participa la eveniment. Nici preşedintele american Donald Trump sau premierul britanic, Theresa May.  în schimb Spice Girls, Elton John şi Serena Williams sunt printre invitaţii de onoare. Familia regală a României le-a trimis mirilor un cadou.

Aurite pe margini, 2,640 de invitaţii au ajuns în casele britanicilor de rând. O surpriză imensă, mai ales pentru cei mai înfocaţi susţinători ai coroanei britanice.
Invitaţii vor urmări îndeaproape sosirea mirilor la Capela Sf. George, dar şi plecarea lor. La palatul Windsor se va afla şi o supravieţuitoare a atacului terorist din Manchester. 

Articolul continua dupa recomandari

În schimb, la recepţia regală de la Palatului Windsor vor participa doar 600 de invitaţi. O ceremonie restrânsă comparativ cu nunta grandioasă a Prinţului William şi Kate Middleton. 

Numărul invitaţilor va fi eclipsat, însă, de vedetele prezente la ceremonie. Pentru prima dată în 10 ani, trupa Spice Girls se va reuni special pentru nunta Prinţului Harry.

Nici Victoria Beckham, devenită un designer de succes, nu a reuşit să ţină secretul ascuns prea mult timp. Meghan Markle se numără printre clientele sale fidele.

Elton John şi-a anulat special două concerte din Las Vegas pentru a participa la recepţia de la castelul Windsor. Un prieten apropiat al prinţesei Diana, artistul nu a lipsit nici de la nunta Prinţului William. Şi Serena Williams este aşteptată la marele eveniment .  

Pe lista invitaţilor de onoare se regăseşte şi frumoasa Priyanka Chopra, o prietenă de suflet a viitoarei prinţese. Actriţa de origine indiană este cunoscută publicului larg pentru rolul din Quantico.

Cei care sperau să-l întâlnească pe noul membru al familie regale, Prinţul Louis, vor avea parte de o dezamăgire. Micuţul va rămâne în grija bonei. La nunta princiară sunt invitati inclusiv fratele şi cele două surori ale Prinţesei Diana. În acest fel, Prinţul Harry îi va aduce un omagiu mamei sale. 

În mod surprinzător, Meghan Markle va fi condusă la altar de mama ei, după ce tatăl său a anunţat că nu va mai participa la eveniment. 

Vezi 2 imagini în Galerie

Fie că fac parte din public sau din anturajul cuplului princiar, un lucru este cert. Invitaţii trebuie să respecte cu sticteţe anumite reguli. 

Telefoanele şi camerele de filmat sunt strict interzise, iar bagajele voluminoase trebuie lăsate acasă. Invitaţii trebuie să respecte şi codul vestimentar precizat pe invitaţie: costume business pentru domni, rochii de zi şi pălărie pentru doamne.