Tragedie fără margini în Malaezia! 21 de tineri au ars de vii într-un incendiu care a izbucnit la o şcoală religioasă din Kuala Lumpur. Flăcările au ucis şi doi profesori. Iar alţi 9 oameni au fost duşi de urgenţă la spital, cu arsuri și intoxicaţii cu fum. 

Era ora 5:30 dimineaţa, când elevii unei şcoli religioase din Kuala Lumpur s-au trezit în mijlocul flăcărilor. Disperaţi, tinerii cu vârstele cuprinse între 13 şi 17 ani s-au îngrămădit la geam şi au început să strige după ajutor. Însă doar cei norocoşi au reuşit să scape cu viaţă din incendiul care a cuprins întreaga clădire. 

Articolul continua dupa recomandari

Internatul din Kuala Lumpur avea o singură intrare. Flăcările erau, însă, mult prea puternice pentru a le permite tinerilor să o folosească. Geamurile căminului, înconjurate de gratii de metal, au devenit, astfel, singura alternativă. 

Pompierii au reuşit să stingă incendiul abia după o oră. Însă era prea târziu pentru majoritatea celor aflaţi în clădire. Părinţilor nu le-a mai rămas decât să-şi identifice copiii, la morgă.

Autorităţile sunt de părere că incendiul ar fi izbucnit de la un scurt circuit. În ultimii doi ani, în internatele din Malaezia au avut loc peste 200 de incendii. Acesta, însă, a fost catalogat drept cel mai dezastruos din ultimele 2 decenii.