Specializată în fotografie, ea a suprins animalele în timp ce sar după un disc şi lasă în urmă un nor de praf intens colorat. Imaginile publicate pe Instagram au devenit virale în foarte scurt timp.

Pasionată de fotografie, Jess Bell şi-a invitat într-o zi toţi prietenii care aveau câini pentru a pune în practică un experiment. Tânăra le-a aruncat patrupedele un frizbee pentru a observa reacţia lor.

Articolul continua dupa recomandari

Iar animalele au realizat o săritură ca la carte în încercarea de prinde discul zburător. Canadianca a aruncat, atunci, pe spatele lor diverse prafuri colorate pentru a imortaliza momentul unic. Iar rezultatul este uimitor. Câinii par să zboare, în timp ce lasă în spate o urmă de culoare.

Pentru fiecare câine canadianca a ales, însă, o culoare diferită. Una care să se potrivească cu personalitatea animalului sau să fie în contrast puternic cu blana lui.

Iar mesajul a fost şi el pe cât se poate de clar. Şi anume că patrupedele sunt atleţi înăscuţi. Lucru pe care tânăra îl dovedeşte zilnic pe Instagram şi Youtube acolo unde publică filmări cu câinele ei.

De altfel, Jess Bell petrece ore bune în companie câinelui ei pe care-l învaţă tot felul de trucuri şi acrobaţii. Cum ar fi săriturile.

Patrupedul ştie, de asemenea, şi cum să ofere o îmbrăţişari, să ceară politicos de mâncare sau să se ghemuiască la căldură, în pat.