Au apărut primele imagini cu bebelușul regal adus pe lume de Kate Middleton. Băiețelul, al treilea copil al Ducelui și Ducesei de Cambridge, a venit pe lume la Londra. Imaginile au fost surprinse în momentul în care părinții și bebelușul au plecat din maternitate.

Cu puțin timp înainte de a părăsi maternitatea, Kate Middleton și Prințul William au ieșit pentru a prezenta publicului cel de-al treilea copil al cuplului.

Articolul continua dupa recomandari

În fața reporterilor, tatăl a făcut și o glumă:

”Am trei griji acum!”, a spus Ducele de Cambridge.

După aproximativ 3 minute în care i-au salutat pe fanii Casei Regale Britanice, Kate și William s-au retras în maternitate. Au ieșit apoi, când și-au dus băiețelul la mașină, într-o scoică auto. Au pornit apoi către reședința regală.

VIDEO: Kate Middleton și Prințul William prezintă publicului bebelușul regal | Sursa: Reuters

Kate Middleton a născut cel de-al treilea copil la ora 11.01 (13.01, ora României), la maternitatea Spitalului St. Mary din Londra. Băiețelul s-a născut de Sfântul Gheorghe, când fratele său mai mare, George, își serbează onomastica.

De altfel, ceilalți doi copii ai ducilor de Cambridge, Prințul George și Prințesa Charlotte, au fost aduși și ei la spital de Prințul William, pentru a-și vedea frățiorul. Imaginile au fost postate pe Twitter de Palatul Kensington.

Prințul William, de mână cu Prințul George și Prințesa CharlotteVezi 3 imagini în Galerie

De asemenea, Palatul Kensington, care asigură comunicatele de presă pentru familia Ducilor de Cambridge, dar și a Prințului Harry al Marii Britanii, a postat, tot pe Twitter, și o poză oficială cu Kate, William și cel de-al treilea copil al lor.

Fotografia oficială cu bebelușul regal, Kate și WilliamVezi 3 imagini în Galerie

Băiețelul este al cincilea în ordinea moștenirii la tronul britanic.