Nici datoria de 10 milioane de euro, nici sechestrul pus de autorităţi nu i-au ştirbit pofta de distracţie milionarului Gianluca Vachhi. Italianul a petrecut în Saint Tropez şi nu s-a sfiit să posteze imagini pe contul urmărit de 11 milioane de fani din lumea întreagă. În Franţa, alături de iubită, fostă Miss Colombia, Regele reţelelor de socializare a părut că sfidează creditorii.

Un video în stilul care i-a adus celebritatea. Gianluca Vacchi nu pare deloc afectat de sechestrul pus de bancă pe iahturile şi proprietăţile sale. La bordul avionului privat, se îndreaptă spre noi aventuri exotice. 

Articolul continua dupa recomandari

Turcia şi San Tropez au fost ultimele două destinaţii, iar milionarul nu s-a dezis. Chiar şi cu datorii de 10 milioane şi jumătate de euro. 

Creditorii se tem că este doar începutul dezvăluirilor unei serii de datorii ascunse. Moştenitorul unui imperiu cu acţiuni în domeniul ambalajelor și al produselor farmaceutice, playboy-ul încasează anual numai din dividende, cinci milioane de euro. La asta se adaugă şi petrecerile pe care le organizează în toate colţurile lumii. În iunie, pentru o noapte de petrecere într-un club de fiţe din Bucureşti, italianul ar fi încasat 25 de mii de euro. 

În cartea autobiografică pe care a lansat-o anul trecut, Gianluca Vacchi povesteşte cum, după 20 de ani de muncă, a avut o revelaţie şi a decis să se retragă din afacerea familiei. De atunci o ţine într-o petrecere continuă şi, spune el, nu regretă nimic. Nici măcar datoriile neplătite.