Un model de costume de baie din Marea Britanie se confruntă cu o mare problemă. Femeia susţine că nu îşi poate găsi sufletul-pereche, din cauză că arată prea bine. Aşa că, povesteşte ea, nu reuşeşte să atragă decât bărbaţi superficiali, care nu îşi doresc o relaţie serioasă.

Modelul, în vârstă de 33 de ani, are doi copii din fostele relaţii. Însă de când s-a despărţit de ultimul său partener, spune că nu mai are pic de noroc în dragoste. Femeia şi-a încercat norocul pe aplicaţiile online de întâlniri, însă nici acolo nu a avut prea mult succes. Britanica a ajuns, însă, la o singură concluzie.

Articolul continua dupa recomandari

Reporter: Ce te-a determinat să spui: "Arăt prea bine pentru a avea întâlniri"?

Jenna Thompson: Intimidez bărbaţii buni. Se pare că atrag bărbaţii care vor un singur lucru sau care încearcă să aibă o aventură de o noapte. Niciunul nu doreşte să aibă o relaţie mai serioasă.

A avut parte de o serie de relaţii care s-au sfârşit dezastruos. Ori bărbatul respectiv era căsătorit şi i-a mărturist prea târziu, ori întâlnirile au fost un eşec de la bun început. 

Jenna Thompson: Sunt destul de selectivă. Sunt romantică, dar am un tipar anume în ceea ce priveşte aspectul fizic. Îmi plac bărbaţii cu foarte multe tatuaje, care arată bine, au grijă de ei şi obişnuiesc să meargă la sală.

Şi chiar dacă nu a avut prea mult noroc, britanica nu are de gând să se oprească. Îşi va căuta jumătatea neîncetat, însă nu pe aplicaţiile de întâlniri pe care le consideră demodate şi superficiale.