O imagine surprinsă de Aasher Liles, un băiat de șapte ani cu sindromul Down, în timpul unei călătorii cu avionul pe care acesta a făcut-o alături de familia lui, a luat prin surprindere pe toată lumea.

Mama copilului susţine că Aasher Liles a făcut mai multe fotografii cu telefonul ei, în timpul călătoriei cu avionul spre Houston. Femeia povesteşte că a luat telefonul, ulterior, pentru a şterge din imagini, însă a rămas şocată când a văzut o anumită imagine, femeia spunând că ea crede că este vorba despre "îngerul păzitor" al băiatului.

Articolul continua dupa recomandari

"Ieri am zburat de la Washington la Houston iar fiul meu de 7 ani, care a devenit recent obsedat să facă poze cu telefonul, a vrut să facă mai multe poze din avion. Mai târziu, am luat telefonul şi am vrut să mai şterg din ele, însă am găsit această imagine printre celelalte instantanee cu nori sau cu aripile avionului. ”Eu cred că și-a fotografiat îngerul păzitor”, a spus Kerri Liles, mama băiatului.

Cazul a atras atenţia posturilor locale de televiziune, iar, într-un interviu pentru Chron.com, Kerri Liles a declarat: "Ştiam de mult timp că Aasher are un al şaselea simţ în legătură cu nevoile oamenilor. Fie că este vorba despre o îmbrăţişare sau un zâmbet. Pur şi simplu pare să se înconjoare de oameni care au diferite nevoi. Uneori, ne dă de înţeles atunci când vede ceva şi dă din mâini, ca şi cum ar avea aripi. Sunt convinsă că a reuşit să fotografieze un înger păzitor".