Focuri de armă la un club de golf al lui Donald Trump. O persoană a fost arestată în urma unui incident armat la Trump National Doral Golf Club din Florida, potrivit Reuters şi DPA.

Departamentul de poliţie din Doral a transmis pe site-ul oficial că 'în această etapă nu există victime' şi că 'nu există o altă ameninţare'.

Articolul continua dupa recomandari

   Postul TV CBS4 News a relatat că suspectul ar fi fost împuşcat şi rănit în timpul confruntării cu poliţiştii. În incident ar fi fost rănit şi un ofiţer de poliţie.

   'Nu este clar deocamdată dacă bărbatul era înarmat şi dacă a fost implicat într-un schimb de focuri cu ofiţerii', a scris pe Twitter corespondentul CBS.

   Trump National Doral Golf Club e o proprietate de aproximativ 320 de hectare situată în apropierea oraşului Miami, iar traseul său Blue Monster, cu 90 de găuri, găzduieşte patru turnee importante din cadrul circuitului profesionist de golf PGA. Proprietatea a fost achiziţionată în anul 2012 de Donald Trump, în schimbul sumei de 150 de milioane de dolari, scrie Agerpres .