O fetița de 8 ani, nepoata fostului bodyguard al lui Brad Pitt și Tom Cruise, a fost ucisă de propriul tată cu mai multe lovituri de cuțit.

Oribila crimă s-a petrecut în ianuarie 2018, în micul orășel West Midlands, de lângă Birmingham, Marea Britanie, însă abia azi William Billingham a fost găsit vinovat pentru uciderea fiicei sale, Mylee, de 8 ani.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 6 imagini în Galerie

William Billingham este fratele lui Mark Billingham, fost sergent major în Serviciile Speciale Aeriene timp de 27 de ani și fost bodyguard al unor actori celebri de la Hollywood, precum Brad Pitt, Angelina Jolie, Tom Cruise și Clint Eastwood.

Vezi 6 imagini în Galerie

Mark Billingham a devenit ulterior vedetă TV, apărând ca instructor pentru noii recruți în emisiunea "SAS: Who Dares Wins/Cine îndrăznește câștigă", difuzată de Channel 4's în 2016.

Fratele acestuia, William Billingham, în vârstă de 54 de ani, a fost găsit vinovat pentru că și-a înjunghiat fiica în dimineața zilei de 20 ianuarie 2018.

Vezi 6 imagini în Galerie

Cu doar câteva ore înainte de crimă, bărbatul a postat pe pagina sa de Facebook o poză cu Mylee, care apare în pat cu o felie de pizza în față.

Vezi 6 imagini în Galerie

Aceasta este ultima fotografie a copilei.

După doar câteva ore, polițiștii sosiți la reședința lui Billingham au găsit-o pe aceasta înjunghiată, în timp ce bărbatul avea și el răni provocate de cuțit.

Fata a fost transportată la spital, dar a murit, în timp ce bărbatul a fost acuzat de crimă.

Luni, William Billingham a fost declarat vinovat pentru crimă și își așteaptă sentința, scrie The Mirror.