O femeie care susține că a fost "catapultată" în timpul unei partide de amor din patul proaspăt cumpărat, și grav rănită, a pierdut bătălia în justiție. Ea spune că totul s-a produs din cauza piesei de mobilă și a încercat, fără succes, să obțină daune.

Claire Busby, o britanică din Berkshire, s-a ales cu o rană la coloană după ce a căzut în timpul unei partide de sex din patul "super king-size" pe care abia îl cumpărase.

Articolul continua dupa recomandari

Femeia de 46 de ani a dat în judecată firma de la care a achiziționat patul uriaș, susținând că a ajuns la spital din cauza piesei de mobilă.

În fața judecătorului, Claire a explicat că a vrut să schimbe poziția în timp ce făcea amor cu partenerul ei, John Marshall. Potrivit femeii, ea stătea în genunchi și a vrut să lase pe spate, cu capul spre marginea patului, spune Sky News. În urma mișcării, ar fi fost însă aruncată de saltea și a căzut în cap, rănindu-se grav.

"M-am întors, am pus mâna jos și atunci am simțit că am fost catapultată de către pat. Capul meu a lovit podeaua și am căzut pe lateral", a spus ea judecătorului.

Victima a susținut că patul era defect și a cerut daune. Judecătorul însă a dat un verdict dezamăgitor pentru ea, respingându-i acuzațiile.

”A fost vorba despre o neinspirată și o neobișnuită combinație de poziție în pat și de mișcare, pe care nu cred că și-ar fi putut-o închipui cineva până la acest incident”, a fost verdictul magistratului.

Judecătorul a calificat incidentul drept un accident tragic, care nu are însă legătură cu modul cum a fost proiectat patul și a respins pretențiile ghinionistei.