Bilanţul exploziei de la Paris a crescut. Pompierii francezi au descoperit trupului neînsufleţit al unei tinere femei printre dărâmăturile blocului avariat în urma deflagraţiei.

Bilanţul exploziei din cartierul central al Parisului a crescut la patru morţi, fiind găsit trupul neînsufleţit al unei femei printre dărâmăturile blocului.

Articolul continua dupa recomandari

Pompierii anunţaseră duminică dimineaţa dispariţia unei tinere femei care continua să fie căutată de echipele de salvare.

Trupul neînsufleţit găsit sub dărâmături ar putea fi al persoanei dispărute, însă încă e necesar să fie confirmat acest lucru.

Femeia căutată 'locuia într-un apartament situat deasupra punctului central al exploziei şi s-ar putea afla sub dărâmături', este declaraţia făcută de un purtător de cuvânt al pompierilor francezi.

Explozia de la Paris a fost surprinsă de cei din zonă, care au postat imaginile de coşmar pe reţelele de socializare.

Explozia de la Paris, produsă sâmbătă într-un imobil în care se află o brutărie şi un restaurant la parter p, a fost probabil cauzată de o scurgere de gaz şi a provocat moartea mai multor oameni. De asemenea, în jur de 50 de persoane au fost rănite, zece fiind în stare gravă.