Un român stabilit în Franţa oferă 50 de mii de Euro recompensă celor care îş pot ajuta să-şi găsească sora. Femeia a dispărut în urmă cu 7 ani, iar poliţia franceză nu a reuşit să îi dea de urmă.

În Saint-Michel-de-Llotes, posterele instalate de românul Constantin Martin atrag atenţia trecătorilor. Bărbatul oferă o recompensă de 50 de mii de Euro, în schimbul găsirii surorii sale, Teodora Dorina.

Articolul continua dupa recomandari

Femeia de 73 de ani, care are probleme psihice şi care locuia cu fratele ei, a dispărut fără urmă în iulie 2010. Constantin a alarmat autorităţile însă ancheta poliţiei franceze n-a dus la niciun rezultat. 

Omul însă nu a fost descurajat, ci a continuat singur căutările. Are o pagină de Facebook cu numele surorii sale pe care postează frecvent apeluri. De asemenea, pe drumurile principale şi în intersecţiile localităţii a instalat mesajele cu recompensa de 50 de mii de Euro.

Românul, care e pensionar, a rămas singur în urma morţii mamei sale şi a unei surori mai mari. El e convins în schimb că sora dispărută este în viaţă. Boala psihică a femeii s-ar fi agravat în timpul regimului comunist din România, când a fost forţată să urmeze un tratament care a afectat-o grav, spune Constantin.