Daniel Fitzpatrick, 13 ani, s-a spânzurat în podul familiei sale din Staten Island, America, din cauza agresiunilor cu care se confrunta la şcoală.

Elevul a lăsat o scrisoare de adio cutremurătoare în care detaliază problemele oribile cu care se confrunta la şcoală, dar şi în familie.

Articolul continua dupa recomandari

Fitzpatrick s-a spânzurat cu câteva zile înainte de ziua sa de naştere. Corpul neînsufleţit a fost găsit de sora lui mai mare.

Vezi 1 imagini în Galerie

În scrisoarea lăsată de Daniel sunt relatate ororile la care era supus de propria sa familie. Mama lui Daniel, Maureen Fitzpatrick, avea probleme cu băutura şi sora lui, împreună cu tatăl obişnuiau să-l închidă în pod pentru a-l “proteja”.

De asemena, nota găsită lângă trupul lui Daniel detalia agresiunile suferite la Holy Angels Catholic Academy din Brooklyn.

Un raport depus la Administraţia Serviciilor pentru copii din New York City şi obţinut de Washington Post arată că viaţa adolescentului era mult prea dură.

“Starea de ebrietate a mamei îl afectează pe Danny în tot ce face şi devine furios”, a declarat raportul.

“El a spus că tata, de asemenea, bea, dar îşi poate controla viciul mai mult decât mama. Elevul nu-şi poate aminti un moment în care mama era trează”.

Vezi 1 imagini în Galerie

Raportul a adăugat că sora lui Daniel, Kristen, şi tatăl său, de asemenea, numit tot Daniel, l-ar bloca în pod ca să-l “protejeze” atunci când mama lui era sub influenţa băuturilor alcoolice”.

“Danny neagă gânduri de sinucidere, dar se simte furios, trist, are dorinţa să fugă”, adaugă raportul.