Doua românce şi-au încuiat cei trei copii în maşină, în faţa unui Bingo, în Italia, şi au intrat să joace. Poliţia le caută de patru zile, după ce au reuşit să fugă atunci când i-au văzut pe agenţi.

Cele două românce, identificate dar de negăsit, au parcat miercuri seara maşina în faţa unui salon de Bingo dint-run centru comercial din Vicenza. Pe bancheta din spate erau doi băieţei şi o fetiţă, copiii celor două femei. I-au încuiat în maşină şi au intrat în sala de bingo.

Articolul continua dupa recomandari

Furate de febra jocului, cele două au uitat pur şi simplu de copii, descoperiţi după mai bine de o oră de un agent de pază. Acesta a sunat la poliţie şi a anunţat situaţia, apoi a intrat în sală să le caute pe femei. Între timp, unul dintre băieţi, scrie presa italiană, a sunat-o de pe mobil pe mama lui.

Cele două femei au ieşit imediat din sală şi s-au urcat în maşină, fugind în momentul în care apăruse poliţia. Agenţii au identificat proprietarul maşinii, un român cu domiciliul în Camisano, acesta declarându-le că a împrumutat autovehicolul unei prietene. Aceasta este acum căutată şi riscă să fie acuzată de abandon al minorilor.