Donald Trump este obez. Anunţul a fost făcut chiar de doctorul său, în urma controlului medical anual efectuat de preşedintele american. Totuşi, pentru Trump nu sănătatea pare a fi primordială, ci zidul pe care insistă să-l ridice la graniţa cu Mexic. Astăzi a declarat stare de urgenţă în Statele Unite doar ca să obţină finanţare.

După ce a acumulat patru kilograme în ultimul an, Donald Trump este considerat obez. În vârstă de 72 de ani, liderul de la Casa Albă a fost supus unui examen fizic de patru ore, la care au luat parte 11 specialişti.

Articolul continua dupa recomandari

"După luarea în considerare a tuturor rezultatelor de laborator, a examenelor şi a recomandărilor de specialitate, constatarea mea este că preşedintele continuă să aibă o stare de sănătate foarte bună" - Sean P. Conley, medicul lui Donald Trump

Preşedintele american nu a ascuns niciodată că este un mare iubitor de fast-food şi băuturi carbogazoase. Iar exerciţiile fizice sunt inexistente pentru el. 

Ceea ce pare să conteze acum pentru Donald Trump nu este dieta, ci zidul anti-imigranţi. Preşedintele speră să poată accesa fonduri cât mai mari pentru a ridica zidul promis în campania electorală.

Potrivit bugetului, liderul de la Casa Albă ar primi aproape un miliard şi jumătate de dolari pentru a-şi pune în practică ideea. Trump spune, însă, că suma e insuficientă.

În primul rând, nu este vorba de o urgenţă. Ceea ce se întâmplă la graniţă este o provocare umanitară pentru noi - Nancy Pelosi, liderul majorităţii democrate

Potrivit unui oficial de la Casa Albă, Trump ar plănui să obţină opt miliarde de dolari pentru zidul de la graniţa americano-mexicană, care ar urma să împiedice intrarea în ţară a imigranţilor ilegali.