Doi fraţi români au răpit o copilă de doar 18 luni şi au sechestrat-o, pentru a o obliga pe mama ei, tot româncă, să se prostitueze, în Italia. Unul dintre cei doi fraţi o adusese pe tânără în Italia, fiind iubitul ei.

În 2016, femeia în vârstă de 24 de ani a ajuns la Collemarino, alături de fiica de 18 luni şi de iubitul ei, 30 de ani. Acesta a dus-o în locuinţa pe care o împărţea cu tatăl lui, 60 de ani, şi cu fratele mai mic, 23 de ani. Cei trei au sechestrat copilul femeii şi au obligat-o apoi să se prostitueze, dacă mai vrea să o vadă vreodată.

Articolul continua dupa recomandari

După câteva luni de teroare, în care a fost de mai multe ori bătută şi totţi banii cîştigaţi îi erau luaţi, mama a reuşit să îşi spună povestea carabinierilor, care au descins în locuinţa indicată de ea. Acolo au găsit fetiţa, ăncuiată în casă, singură, actele mamei şi ale copilei.

Tatăl celor doi fraţi a fost deja judecat şi condamnat, iar luni a început la Ancona şi procesul celor doi. Ei sunt acuzaţi de sechestrare, violenţe şi punerea în pericol a vieţii. 

Mama a povestit procurorilor că cei trei o duceau să îşi vadă fiica o dată sau de două ori pe săptămână, o oră, în funcţie de câţi bani câştiga din prostituţie şi le dădea celor trei.