O crimă abominabilă s-a petrecut în Luebo, un oraş din Congo, imagini suprinse în timpul incidentului făcând deja înconjurul lumii.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit Daily Mail, o femeie din Luebo a fost executată de rebeli anti-guvernamentali din gruparea cunoscută sub numele de Kamuina Nsapu, pentru că le-ar fi servit acestora, în restaurantul său, pește.

Potrivit credinței acestora, rebelii nu pot mânca pește sau carne în timp ce luptă, de teamă că le-ar putea dispărea "puterile magice", iar femeia a fost acuzată de "înaltă trădare".

Atsfel, atât femeia, cât și fiul celei de-a doua neveste a soțului ei, care era cu ea în restaurant, au fost aduși dezbrăcați în centrul orașului, urcați pe o platformă, și biciuiți după ce au fost obligați să întrețină relații sexuale.

Apoi, cei doi au fost decapitați, iar rebelii le-au băut sângele.

Toată această scenă macabră s-a petrecut în fața locuitorilor orașului, care au aplaudat frenetic și au filmat totul.

Imaginile au fost filmate în primăvara acestui an, pe 8 aprilie, dar abia acum au fost făcute publice, după ce au circulat o perioadă pe Whatsapp, scrie france24.com.

"Este rușinos, macabru, înfiorător... Nu am mai putut suporta. Nu am mai văzut niciodată așa ceva", a declarat un martor la cumplita scenă, citat de Daily Mail.