Concurs nebun de viteză, între şoferii români de TIR din străinătate. Record, 150 la oră, şoferul care a "reuşit" asta s-a şi filmat. 

Mai mulţi şoferi români de TIR au iniţiat un concurs absolut nebun pe un grup de Facebook, provocarea celui care a început fiind "care e viteza maximă la care poate ajunge camionul" condus de fiecare dintre ei.

Articolul continua dupa recomandari

"Merge mai tare? Voi aveţi foto?", a scris şoferul care a postat fotografia care arăta că el circula cu 102 km la oră.

Au început să curgă poze cu kilometrajul de pe bordurile TIR-urilor, sau de pe tahografe, toţi cei care au postat depăşind 120 de km la oră.

"Recordul" a aparţinut unui şofer care a atins 150 de km pe oră, până i s-a aprins pe bord martorul TCO şi a scris, în română: viteza prea mare. Viteza era înregistrată digital, acul de pe ceasul de bord oprindu-se la nivelul maxim, 120 la oră.

Şoferul "recordman" s-a ţinut apoi de glume, comentând la un moment dat că l-a enervat "unul cu un A6" şi crede că TIR-ul lui merge şi mai tare de atât.

Au fost şi şoferi care nu au fost de acord cu ce fac colegii lor, unul dintre comentarii fiind: "Bă, sunteţi nebuni, cum să faceţi aşa ceva pe comunitate?"