O cisternă încărcată cu cu 27 de tone de combustibil, a fost surprinsă circulând cu peste 120 la oră pe autostradă. Şoferul e fericit şi filmează în tim ce apasă la podea aceleraţia: "Lume, lume!", strigă el. 

Un șofer de camion nesăbuit care a transportat mărfuri periculoase a declanşat toate alarmele poliţiei pe A9, în Spania, în apropiere de La Coruna. El conducea cu viteză maximă cisterna şi filma în acelaşi timp. S-a întâmplat pe 25 aprilie, iar poliţia a reuşit să-l identifice pe şofer.

Articolul continua dupa recomandari

Cisterna plină mergea spre Madrid, pe A9, iar şoferul a apăsat pedala de acceleraţie la podea, acul de pe bord ducându-se dincolo de limita maximă, 120 la oră. Şi asta întro porţiune cu limită de viteză 70 la oră.

Şoferul a început să strige surescitat, în timpul filmării, în timp ce un autoturism încearcă să îl depăşească pe banda din stânga: "Nu o faci, chiquilin (expresie intraductibilă n.r.), dă-i în față, la naiba, lume, lume!"

Şoferul identificat a fost amendat cu 500 de euro şi a pierdut 6 puncte de pe permisul de conducere, scrie Faro de Vigo.